AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının yarısını kestirmek

Kahve falında saçının yarısını kestirmek

Kahve falında saçının yarısını kestirmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, iç açıcı sözlere, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısını kestirmek gördüyseniz:

  • Yanlış veya yetersiz bir etki altında kalmanız sizi zor durumda bırakabilir, dikkatli olun.

Kahve falında saçın yarısını kestirmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında saçının yarısını kestirmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında saçının yarısını kesmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının yarısının koptuğunu görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçının yarısını beyaz görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sorunları başarıyla çözmeye alamet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısının beyazladığını görmek onları tebrik edeceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısının döküldüğünü görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir