AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın yarısını kestirmek

Kahve falında saçın yarısını kestirmek

Kahve falında saçın yarısını kestirmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işarettir.

Kahve falında saçın yarısını kestirmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Kahve falında saçının yarısını kestirmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın yarısını kestirmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının yarısının beyazladığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işarettir.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında saçın yarısını kesmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, manevi olarak hasar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının yarısının döküldüğünü görmek fırsatların heba edileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının yarısının döküldüğünü görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir