AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının yarısını beyaz görmek

Kahve falında saçının yarısını beyaz görmek

Kahve falında saçının yarısını beyaz görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, zinde kalacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısını beyaz gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Kahve falında saçının yarısını beyaz görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarının yarısının döküldüğünü görmek uzun yaşayacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında saçının yarısının koptuğunu görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının yarısının beyazladığını görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalet eder.

Kahve falında saçın yarısını kesmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının yarısını kestirmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçın yarısını kestirmek feraha ermeye, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir