AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının tutam tutam döküldüğünü görmek

Kahve falında saçının tutam tutam döküldüğünü görmek

Kahve falında saçının tutam tutam döküldüğünü görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının tutam tutam döküldüğünü gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gerekiyorsa çekinmemelisiniz.

Kahve falında olan bir tutam saç görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında saçından bir tutam kesmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tutam tutam saç dökülmesi görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında saç tutamı görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, uzak bir yola gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında saçının tutam tutam döküldüğünü görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir