AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek

Kahve falında saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek

Kahve falında saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, dolayısıyla geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kazancın daha da artacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının tutam tutam döküldüğünü gördüyseniz:

  • Manevra kabiliyetinizi hızla kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında bir tutam saçın koptuğunu görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tutam saç görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında saçtan bir tutam kesmek işlerdeki karın artacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine inanılır.

Kahve falında bir tutam beyaz saç görmek büyük bir yükten kurtulacağına, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tutam saç görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçından bir tutam kesmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında saç tutamı görmek hayatına bakacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir