AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bir tutam saç görmek

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalettir.

Kahve falında elinde bir tutam saç gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine işaret eder.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin elini tutamamak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin elini tutamamak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına yorulur.

Kahve falında elini tutamamak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında saç tutamı görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında tutam saç görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir