AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç tutamı görmek

Kahve falında saç tutamı görmek

Kahve falında saç tutamı görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, önemli bir lider haline geleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına inanılır.

Kahve falında saç tutamı gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Kahve falında bir tutam beyaz saç görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında saçının tutam tutam döküldüğünü görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tutam saç kesmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tutam saç görmek insanları kandıracağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında saç tutamı görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir