AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, huzurunun yerinde olacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını gördüyseniz:

  • Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, konforunun artacağına işarettir.

Kahve falında saçın tarandığını görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalettir.

Kahve falında saç taranması görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında saç tararken bit görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının tarandığını görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına inanılır.

Kahve falında saçı taranmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında taranmış saç görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işarettir.

Kahve falında saçını tarayan kadın görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir