AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç tarayan birini görmek

Kahve falında saç tarayan birini görmek

Kahve falında saç tarayan birini görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç tarayan birini gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında saç tararken bit görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarının taranmasını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek hasta ise iyileşeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında taranmış saç görmek bol rızık sahibi olunacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında saçının taranmasını görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işarettir.

Kahve falında saç tarandığını görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında saç tarayan birini görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir