AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek

Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek

Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun saçını beyaz gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarının okşandığını görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hararetli olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında saçın okşandığını görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun saçının döküldüğünü görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını uzun görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının okşandığını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir