AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bozulduğunu görmek

Kahve falında saçının bozulduğunu görmek

Kahve falında saçının bozulduğunu görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında saçının bozulduğunu gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında saçı bozulmak sorunların üzüntülere neden olacağına, rızkının çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında saçının bozulduğunu görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etin bozulduğunu görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine delalet eder.

Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurdun bozulduğunu görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gözünün bozulduğunu görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu bozulmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir