AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı bozulmak

Kahve falında saçı bozulmak

Kahve falında saçı bozulmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı bozulmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Kahve falında saçı bozulmak kazancın yetmez olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında saçının bozulduğunu görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında psikolojinin bozulduğunu görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında turşunun bozulduğunu görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında büyünün bozulduğunu görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek para kazanmaya başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında nikahın bozulduğunu görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının bozulduğunu görmek para yatıracağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir