AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek

Kahve falında saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek

Kahve falında saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerin sürekli artacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, gururlu bir hayat süreceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının sarı olduğunu gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işarettir.

Kahve falında saçların bir kısmının beyazladığını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında saçının ön kısmının döküldüğünü görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmını kesmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının beyazladığını görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir