AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, işlerin yoluna gideceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir aktiviteye katılmanız size ilham verebilecek kişilerle tanışmanızı ya da ilham veren konular dinlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında saçının biri tarafından kesildiğini görmek korkularının üzerine gideceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından saçının kesildiğini görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından kesilmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında biri tarafından kesildiğini görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçımın kesilmesini görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir