AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımın kesilmesini görmek

Kahve falında saçımın kesilmesini görmek

Kahve falında saçımın kesilmesini görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, geçiminin yerinde olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalettir.

Kahve falında saçımın kesilmesini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren bir konu netlik kazanmaya veya şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında saçının kesildiğini görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında saçın kesilmesini görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında saçının kesilmesi ve ağlamak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın saçının kesildiğini görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında saçımın kesildiğini görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın kesildiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını kesildiğini görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir