AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından saçının kesildiğini görmek

Kahve falında başkası tarafından saçının kesildiğini görmek

Kahve falında başkası tarafından saçının kesildiğini görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, araba alınacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkası tarafından saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek fikirlerinin çatışacağına, yeni bir haneye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkası tarafından saçının kesildiğini görmek hayırlı yollara gireceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının biri tarafından kesildiğini görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında biri tarafından kesildiğini görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biri tarafından kesilmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının saçının kesildiğini görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kesilmesi görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir