AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından kesilmek

Kahve falında biri tarafından kesilmek

Kahve falında biri tarafından kesilmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından kesilmek gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında saçının biri tarafından kesildiğini görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından kesildiğini görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalettir.

Kahve falında başkası tarafından saçının kesildiğini görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biri tarafından kesilmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında et kesildiğini görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağının kesilmesini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir