AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını yakmak

Kahve falında saçını yakmak

Kahve falında saçını yakmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında saçını yakmak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri yanlış değerlendirmeniz ya da duygusal yanılsamalar nedeniyle problem yaşanabilir.

Kahve falında saçı sobada yakmak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça siyah kına yakmak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işarettir.

Kahve falında saçı yakmak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Kahve falında saçlara kına yakmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçına kına yakmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her daim temkinli olacağına delalettir.

Kahve falında saçlarına kına yakmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir