Kahve falında saçı yakmak

Kahve falında saçı yakmak bir bebek sahibi olunacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, gözyaşlarının dineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı yakmak gördüyseniz:

  • Mevcut bir sorun görmezden gelmeniz nedeniyle büyüyebilir.

Kahve falında saçlarını yakmak başarısının azalacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, anlaşmazlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saça siyah kına yakmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçına kına yakmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını yakmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına kına yakmak hasta ve zor geçireceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı sobada yakmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir