AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dibi görmek

Kahve falında ağaç dibi görmek

Kahve falında ağaç dibi görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç dibi gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında ağaç dibi kazmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç dibinde oturmak zor zamanların böylece geride kalacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç dibinde para bulmak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında ağaç dibini kazmak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalettir.

Kahve falında ağaç dibi çapalamak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacının dibinden ceviz toplamak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın dibinde oturmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, insanların takdirini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç dibi görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir