AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacı sallamak

Kahve falında ağacı sallamak

Kahve falında ağacı sallamak mirasa, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacı sallamak gördüyseniz:

  • Hangi yollarla para kazanabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında ağaç sallamak güzel bir gelecek sahibi olunacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ağacı sallamak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına işarettir.

Kahve falında ağacı sallamak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu sallamak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında anahtar sallamak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayağında bebek salladığını görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta bebek sallamak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kurulu düzeni olacağına delalettir.

Kahve falında birini sallamak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir