AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının kökünden koptuğunu görmek

Kahve falında saçının kökünden koptuğunu görmek

Kahve falında saçının kökünden koptuğunu görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının kökünden koptuğunu gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin.

Kahve falında saçının kökünden koptuğunu görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kökünden kesmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kökü görmek kısmetinin artacağına, inancından sapacağına delalettir.

Kahve falında çiçeği kökünden koparmak ilişkilerin noktalanacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç kökü kesmek kazancın günden güne artacağına, sağlıklı bir kişi olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kök diş çekmek harama göz dikmeyeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kök dişi görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç kökü sulamak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir