AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kıvırcık görmek

Kahve falında saçını kıvırcık görmek

Kahve falında saçını kıvırcık görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, işini büyüteceğine, yüklü siparişler alacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, evlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kıvırcık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız size çok şey vaat ediyor.

Kahve falında saçını kıvırcık görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kıvırcık saçlı bebek görmek inancından ödün vereceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın kıvırcık olduğunu görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kıvırcık saç görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa ve kıvırcık saç görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa kıvırcık saç görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçları kıvırcık görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek görmek sorunların yakında son bulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir