AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kısacık kestirmek

Kahve falında saçlarını kısacık kestirmek

Kahve falında saçlarını kısacık kestirmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, şansının da açık olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını kısacık kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısa kestirdiğini görmek büyük kazançlar sağlayacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kısa saç kestirmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek yetki ve imza sahibi olacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir