AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısa ve gür görmek

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kısa ve gür gördüyseniz:

  • Kuma çizgi çizmekte ısrar etmenin veya başka kişileri zorlamanın faydası olmayabilir.

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı gür görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının gürleştiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun ve gür saçlı olduğunu görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının gürleştiğini görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını uzun ve gür görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını gürleşmiş görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir