AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kesip vermek

Kahve falında saç kesip vermek

Kahve falında saç kesip vermek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kesip vermek gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında saçının kısa kesildiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına inanılır.

Kahve falında saçı kesildiği için ağlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçının kesildiğini görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kesilmesini görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç kesip birine vermek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kesildiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin saçının kesildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir