AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarda bit görmek

Kahve falında saçlarda bit görmek

Kahve falında saçlarda bit görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçlarda bit gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Kahve falında saçta bit ayıklamak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta büyük bit görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında saçta siyah bit görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Kahve falında saçından bit dökmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında saçlarımda bit görmek kavgaların biteceğine, her istediğini alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçında bit bulmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, masumluğunu ispat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçtaki bitleri öldürmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, ettikleri duanın kabul olacağına işarettir.

Kahve falında saçın arasında bit görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir