AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit düşmek

Kahve falında bit düşmek

Kahve falında bit düşmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında bit düşmek gördüyseniz:

  • Uzaklara kaçma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında bit düşmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına bit düşmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında saça bit düşmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında kafaya bit düşmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına bit düşmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada çok bit görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işarettir.

Kahve falında yerde bit görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçında bit ayıklamak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir