AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın kesildiğini görmek

Kahve falında saçın kesildiğini görmek

Kahve falında saçın kesildiğini görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hasret ve özlem gidereceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine yorulur.

Kahve falında saçın kesildiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında saçları kesilmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının kesildiğini görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları kesili görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçının kesildiğini görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında saçı kesili görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına alamet eder.

Kahve falında saç kesip yemek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek nasiplerini alacağına, eskileri yâd edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir