AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kısa görmek

Kahve falında saçlarını kısa görmek

Kahve falında saçlarını kısa görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını kısa gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında saçını kısa ve siyah görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kısalmış görmek işlerin yeni kapılar açacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını olduğundan kısa görmek sıkıntısından kurtulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları kısacık kesmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek rızkının kesileceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını kısa görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını kısa görmek hayırlı bir haber alınacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir