AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek diktiğini görmek

Kahve falında çiçek diktiğini görmek

Kahve falında çiçek diktiğini görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek diktiğini gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Kahve falında çiçek diktiğini görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin çiçek diktiğini görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikilecek çiçek görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çiçek diktiğini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında dik tepeye çıkmak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, kişinin esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında ceviz diktiğini görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dik yere tırmanmak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına inanılır.

Kahve falında dik merdiven görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir