AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının saçının kesildiğini görmek

Kahve falında kocasının saçının kesildiğini görmek

Kahve falında kocasının saçının kesildiğini görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine yorulur.

Kahve falında kocasının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Zerafetiniz ilgi alanlarınızı paylaşan kişiler tarafından takdir edilebilir.

Kahve falında kocasının saçının kesildiğini görmek iyi geçim halinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kesili görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında saç kesip birine vermek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında saçını kesildiğini görmek hayırlı kapılar açılacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kesip başkasına vermek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yeni işler peşinde koşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kesildiği için ağlamak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir