AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin uçtuğunu görmek

Kahve falında kabenin uçtuğunu görmek

Kahve falında kabenin uçtuğunu görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, yenisinin başlayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, ana baba dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konular kontrolden çıkabilir.

Kahve falında kabede uçtuğunu görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kabenin uçtuğunu görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçuşan sinekler görmek borçlanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla denize uçtuğunu görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan leylek görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan beyaz fare görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan bir şey görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya işaret etmektedir.

Kahve falında uçan balonla uçmak kazancını iki kat arttıracağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir