AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı beyazlamış birini görmek

Kahve falında saçı beyazlamış birini görmek

Kahve falında saçı beyazlamış birini görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, adından konuşulur olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı beyazlamış birini gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında saçının yarısını beyaz görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, güzel bir haber almaya rivayet eder.

Kahve falında eşinin saçlarını beyaz görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçlarını beyazlamış görmek herkesin takdirini toplayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını beyazlamış görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tane beyaz saç görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saçlı kadın görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz saçlı görmek planların tutmayacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir