AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçlarını beyazlamış görmek

Kahve falında başkasının saçlarını beyazlamış görmek

Kahve falında başkasının saçlarını beyazlamış görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayallerinin söneceğine, sorumlu tutacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını beyazlamış gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Kahve falında saçında beyazlar görmek yeni bir işe girileceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında saçından beyaz tel koparmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarında beyaz görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında saçını beyaz görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz saç yolmak mal sahibi olacağına, ileride çok zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin saçını beyaz görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları uzun ve beyaz görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçının beyazlamasını görmek daha güzelleşeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir