AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçlarını beyaz görmek

Kahve falında eşinin saçlarını beyaz görmek

Kahve falında eşinin saçlarını beyaz görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, daha çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin saçlarını beyaz gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Kahve falında eşini beyaz saçlı görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerinin ağırlaşacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin saçlarını beyaz görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını beyazlamış görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin saçını beyaz görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçlarını beyazlamış görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını uzun görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını kestirdiğini görmek zorlukların geride kalacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin saçlarının döküldüğünü görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir