AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tane beyaz saç görmek

Kahve falında bir tane beyaz saç görmek

Kahve falında bir tane beyaz saç görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, aynı karşılığı alamayacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında bir tane beyaz saç gördüyseniz:

  • Mücadele içeren veya rekabet ortamlarına girmeniz yenilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir tane beyaz saç görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz güvercin görmek kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tane beyaz fare görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane beyaz köpek görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulur.

Kahve falında iki tane beyaz kedi görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında üç tane beyaz at görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında iki tane beyaz at görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir