AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine zeytinyağı vermek

Kahve falında birine zeytinyağı vermek

Kahve falında birine zeytinyağı vermek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, diplomalarının artacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, bir işe soyunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine zeytinyağı vermek gördüyseniz:

  • Alçak gönüllülüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında zeytinyağı satmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı şişesi görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağına ekmek banmak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı almak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında zeytinyağı taşımak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalettir.

Kahve falında zeytinyağı doldurmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir