AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç yakmak

Kahve falında saç yakmak

Kahve falında saç yakmak anne baba ile ters düşüleceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç yakmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında saça siyah kına yakmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarına kına yakmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında saçı sobada yakmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, rakiplerini yeneceğine işaret eder.

Kahve falında saçıma kına yakmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işarettir.

Kahve falında saç yakmak güzel huylarını terk edeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çakmakla saç yakmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir