AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç yağ görmek

Kahve falında saç yağ görmek

Kahve falında saç yağ görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, huzurun bozulacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç yağ gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında saçını yağlı görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının yağlı olduğunu görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı yağlı görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saça yağ sürmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yağlı saç görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında saç yağ görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının yağlandığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işarettir.

Kahve falında saçına yağ sürmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir