AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı yağlı görmek

Kahve falında saçı yağlı görmek

Kahve falında saçı yağlı görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı yağlı gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında saçının yağlı olduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında saçına yağ sürmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının yağlı olduğunu görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında saç yağ görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında saça yağ sürmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında saçı yağlı görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları yağlı görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının yağlandığını görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir