AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının yağlandığını görmek

Kahve falında saçlarının yağlandığını görmek

Kahve falında saçlarının yağlandığını görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, sıkıntıların biteceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, gün yüzü görmeyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının yağlandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında saç yağ görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağlanmış saç görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını yağlı görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının yağlı olduğunu görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının yağlı olduğunu görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın yağlandığını görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı yağlı görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının yağlandığını görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir