AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında beyaz tel görmek

Kahve falında saçında beyaz tel görmek

Kahve falında saçında beyaz tel görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, fenalıkta bulunmaya, işlerin daha kötü bir hal alacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında saçında beyaz tel gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında saçında beyaz tel görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, işleri yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz saç teli görmek umutların biteceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz saç teli koparmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında saçından beyaz tel koparmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tel saç görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında bir tel beyaz saç görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç tel beyaz saç görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek tel beyaz saç görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir