AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı saç teli görmek

Kahve falında sarı saç teli görmek

Kahve falında sarı saç teli görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iyi bir patron olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı saç teli gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında sarı saç teli görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına tabir olunur.

Kahve falında saç teli vermek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birkaç tel beyaz saç görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet eder.

Kahve falında kadın saç teli görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında saç teli toplamak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında saç teli saymak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yemekte saç teli görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Kahve falında saç teli almak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir