AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kılı yutmak

Kahve falında köpek kılı yutmak

Kahve falında köpek kılı yutmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında köpek kılı yutmak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında köpek kılı yutmak hayırlı bir yuva kurulacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kedi kılı yutmak yeni adımlar atacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kıl yutmak parasının ve canın güvende olacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına yorulur.

Kahve falında saç kılı yutmak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek tüyü yutmak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, rızıksız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek yutmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılan köpek görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken köpek görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elindeki imkanların artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir