AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kılı yutmak

Kahve falında kedi kılı yutmak

Kahve falında kedi kılı yutmak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulur.

Kahve falında kedi kılı yutmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız.

Kahve falında kedi kılı yutmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıl yutmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kılı yutmak başarılarının her geçen gün artacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kılı yutmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine yorulur.

Kahve falında kedi yutmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sonradan da çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi tüyü yutmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kılı görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kişinin başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken kedi görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, mevkie edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir