AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kılı görmek

Kahve falında saç kılı görmek

Kahve falında saç kılı görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç kılı gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Kahve falında yerde saç kılı görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında saç kılı görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında banyoda saç kılı görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah saç kılı görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç kılını ağzında görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kılı temizlemek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kılı görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kılları görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir