AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah saç kılı görmek

Kahve falında siyah saç kılı görmek

Kahve falında siyah saç kılı görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, zorlanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah saç kılı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle ilgili planlarınızı, eğilimlerinizi ya da endişelerinizi tartışabilirsiniz.

Kahve falında siyah saç kılı görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Kahve falında siyah kıl koparmak kişinin afiyette olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına inanılır.

Kahve falında siyah uzun kıl görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta siyah kıl görmek elinin dara düşmeyeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda siyah kıllar görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kıl kurdu görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir