AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında saç kılı görmek

Kahve falında ağzında saç kılı görmek

Kahve falında ağzında saç kılı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, refah içinde olacağına, merdiven atlayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında saç kılı gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında ağzından saç kılı çekmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında saç kılı görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında saç kılını ağzında görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, ondan şifa göreceğine inanılır.

Kahve falında ağzında kıl çıkarmak özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından kıl çıktığını görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzında kıl görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir