AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kılını ağzında görmek

Kahve falında saç kılını ağzında görmek

Kahve falında saç kılını ağzında görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında saç kılını ağzında gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılıyorsunuz.

Kahve falında ağzında saç kılı görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından saç kılı çekmek başına uğursuzluklar geleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kılını ağzında görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzında kıl çıktığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağzından kıl çıktığını görmek hasretliğin biteceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzında kıl görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının içinde kıl görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir